Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Májová soutěž s čokoládovnou Carla pro všechny zamilované

Připravili jsme pro vás májovou soutěž o 6 balíčků sladkostí. Pro všechny zamilované i nezamilované máme sladký májový balíček společnosti Carla. Pojďte si o ně zasoutěžit ☺. Těšit se můžete na višně v čokoládě Cherry a unikátní chmelové pralinky Chmelinky. Ceny věnovala jediná ryze česká čokoládovna CARLA, na své si přijdou ženy i opravdoví chlapi.

Světově jedinečné pralinky a nejlepší višně v čokoládě
V májovém balíčku se můžete těšit na dvě bonboniéry - jednu pro muže, kteří dokáží ocenit příjemně nahořklou chuť chmele i jeho pozitivní účinky, druhou pro ženy i všechny fanoušky višní v čokoládě. Pravděpodobně nejlepší višně na českém trhu!

Chmelinky jsou speciální čokoládové pralinky s chmelovou náplní. Chmelové pralinky z kvalitní 70% hořké čokolády obsahují 0,27 g aktivního chmele. Chmel obsahuje látky podporující dobrý spánek, normální činnost nervové soustavy, menopauzální komfort a normální trávení. Pralinky vznikly ve spolupráci s vědci z Výzkumného ústavu potravinářského, odborníci Pivovarnického a sladařského ústavu v Praze a Thomayerovy nemocnice

Cherry je tradiční prémiová bonboniéra s celou višní v likéru (obsah alkoholu 10 %) a kvalitní čokoládou (70% hořká čokoláda s vanilkovým extraktem BOURBON MADAGASCAR).

Pro 6 z vás máme připravený balíček bonboniér Chmelinek a Cherry, stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a do 5.5. ji zaslat na e-mail redakce@brnenskadrbna.cz.

Soutěžní otázka: Kde sídlí čokoládovna Carla?
Hradec Králové
Dvůr Králové nad Labem
Roudnice nad Labem

Odpověď na soutěžní otázku najdete na Carla.cz 

Štítky čokoláda, višeň obecná, cukrovinka, soutěž, hořká čokoláda, alkohol, likér, Thomayerova nemocnice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Májová soutěž s čokoládovnou Carla pro všechny zamilované  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.