Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Hledám nového kamaráda, který by mi pomohl s kšefty. Obchodníku, kde tě mám?

Sama už všechno nezvládám, a proto rozhazuji sítě a hledám šikovného a usměvavého mediálního konzultanta (či konzultantku). Samozřejmostí je, že budu komandovat a mít vrtochy, jako každá ženská. Ale budu ho/ji uctívat, oddaně naslouchat všem radám a příležitostně nosit kávu (ale opravdu jen příležitostně :P).

Hledám šikovného, komunikativního a pečlivého člověka, který by vyhledával zákazníky a následně se o ně staral. Dostal by například na starost reklamní kampaň včetně jejího kreativního navržení a administrativního zajištění.

Moje první otázka by byla, kolik za to dostanu. Plat se bude odvíjet od toho, jak budete sami pracovat a přivádět nové klienty, může se pohybovat například od 18 500 korun až pod hranici padesáti tisíc korun. Českých. V eurech zatím neplatím.

Talent nestačí, se zapáleností a samostatností už je to lepší. Spolehlivost a loajalita samozřejmostí. A to platí z obou stran. Zázemí stabilní společnosti a příjemné prostředí v centru Brna Ti zajistím, o nic se neboj ;) Navíc spolu občas zajdem na kafe nebo pivo, zábavy bude dost!

Minimální vzdělání by mělo být středoškolské, ale práce je vhodná i pro vysokoškoláky. Smlouva se uzavírá na dobu neurčitou a zaměstnanci benefitují z řady školení a jazykových kurzů.  volné vstupy na kulturní akce a další výhody.

Pokud se Ti tato nabídka zamlouvá a myslíš, že bychom byli dobrými parťáky, vyplň krátký dotazník zde na webu a pošli strukturovaný životopis s fotografií a motivační dopis na adresu reklama@brnenskadrbna.cz. Deadline přihlášek je 30. 1. 2018. Už se na Tebe těším! 

Kontaktní informace pro práci mediálního konzultanta Brněnské Drbny

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Štítky Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledám nového kamaráda, který by mi pomohl s kšefty. Obchodníku, kde tě mám?  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.