Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Toužíte po dovolené na jachtě? Díky Drbně se může váš sen stát skutečností

PR článek

O dovolené na jachtě si většina z nás nechává jen zdát. Trávíte léto spíše na pevnině, ať už v zahraničí u moře, nebo v České republice, pořád vás ale láká vyzkoušet si alespoň pár dní na lodi? Nezoufejte, Brněnská Drbna to jednomu z vás díky spolupráci s firmou KWS Sports CZ umožní.

O dovolené na jachtě si většina z nás nechává jen zdát. Trávíte léto spíše na pevnině, ať už v zahraničí u moře, nebo v České republice, ale pořád vás láká vyzkoušet si alespoň pár dní na lodi? Nezoufejte, Brněnská Drbna to umožní jednomu z vás díky spolupráci s firmou KWS Sports CZ.

Soutěžit budeme o víkendový pobyt na jachtě na Lipně, který proběhne od 22. do 23. září. Pravidla soutěže jsou jednoduchá.

Na email soutez@brnenskadrbna.cz pošlete do 27. července svoji fotku z dovolené. Všechny snímky budou v pondělí 30. července vloženy do alba, ve kterém sami čtenáři vyberou tu nejlepší. Fotka s největším počtem hlasů postoupí do druhého kola, které se uskuteční na webu Drbna.cz od 20. srpna do 31. srpna.

Soutěžit proti sobě budou výherci z ostatních regionů. Zvítězí opět fotka s největším počtem „lajků“. Její majitel si bude moct v září užít dva dny na jachtě. Starat se nemusí ani o řízení, výhra je totiž včetně služeb kapitána. Na vítězi tak bude jen relaxovat a užívat si krásy Lipna.

Fantazii se meze nekladou a výhra je opravdu lákavá. Proto se snažte vyfotit natolik originální fotku, která zaujme co nejvíce lidí.

Autoři

Štítky soutěž, jachta, dovolená, moře, Česko, Vodní nádrž Lipno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Toužíte po dovolené na jachtě? Díky Drbně se může váš sen stát skutečností  |  Drbna  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.